MISTŘI ČESKÉ REPUBLIKY V DISCO SHOW

 In NOVINKY A REPORTY

Čtyři dny se tančilo v Hradci Králové v Kongresovém centru Aldis. MČR v Art a Disco probíhalo od čtvrtka 26.5. do neděle 29.5.

Celé Mistrovství odstartovala Nahodilová Róza, která spolu s Dorkou Kavkovou dala dohromady sólové číslo v CONTEMPORARY JUNIOŘI. Z 55 tanečnic se umístila choreografie s názvem MISSING YOU na 3. místě.

V pátek jsme se vydali časným ranním vlakem s Art tanečníky. V dětské kategorii skončila formace BELIEVE ME v disciplíně CONTEMPORARY II. LIGA na 6. místě. Juniorky v CONTEMPORARY II. LIGA skončily v semifinále na 10. místě s choreografií TOXIC. Dospělá skupinka také v semifinále CONTEMPORARY II. LIGA s formací CORRUPTED a obsadila 10. místo.

V sobotu nám na MČR vlakem odcestovali diskaři. Choreografie V BAZÉNU v HOBBY DISCO FORMACI DĚTI získala 7. místo. Bramborové 4. místo si přivezl náš OLDSCHOOL TEAM, rodiče a přátelé Taktu, s formací BE FIT!. V juniorské kategorii HOBBY DISCO MALÉ FORMACE soutěžili junioři z Liberce i Jablonce, 3. místo patřilo STARDUST a bramborové 4. místo obsadila BBAMG!. Dospělačky ve stejné disciplíně obsadily 3. místo s choreografií LIGHT OF THE SEVEN.

Neděli nám krásně zakončili 3 choreografie. V disciplíně DISCO SHOW 2. LIGA DĚTI soutěžila ve finále choreografie DOBA TUZEXOVÁ, která se umístila na 1. místě a formace OCHUTNĚJ TEN POCIT, získala 5. místo. V dospělé kategorii tentokrát EXTRALIGA MALÉ SKUPINKY soutěžila formace V PAVUČINĚ, ta obsadila 6. místo.

 

Start typing and press Enter to search